Sportfogadás: Út az €1000 euróig

Sportfogadás: Út az €1000 euróig

#3 Blackburn - Liverpool

2015. április 08. - datipster

Remek meccsnek ígérkezik a mai Blackburn - Liverpool összecsapás. Már játszottak egyszer egymás ellen az FA Kupában, akkor döntetlennél hangzott el a záró sípszó. Ami miatt ezt a meccset kiemelem, hogy remek meglepetés oddsok vannak és tényleg érdemes lesz meglepetésre tenni.

A Blackburn remek formában van, a Leedset 3:0-ra verték, ugyanakkor a vörösek az utóbbi két meccsükön két nagy riválisuktól is kikaptak. Hozzá kell tennünk, hogy a MU és az Arsenal is nagyobb kaliberű csapatok a Blacknél.

A Liverpool általában 2.5+ gólos meccseket játszik, az utóbbi meccsekre viszont ez nemigen volt jellemző.

A Blackburn szemmel láthatóan jobb formában van, de semelyik csapatnál nincs sok sérült. 

Blackburn: Jason Lowe, Jay Spearing nem játszanak, Grant Hanley, Craig Conway, Rudy Gestede, Joshua King és David Dunn kissebb sérüléssel, de bekerültek a keretbe

Liverpool: Martin Skrtel, Steven Gerrard és Emre Can el vannak tiltva. Balotelli és Lallana kisebb sérüléssel pályára fog lépni.

A Liverpoolnál már nem annyira meghatározó figura Gerrard, mint gondolnánk. Ez lett volna az utolsó meccse a csapatnál. Ez viszont nem ok arra, hogy a Liverpool esélyeit lehúzzuk. A Coutinho, Sturridge, Sterling mesterhármas valószínűleg remekül teljesít nélküle is.

A legvalószínűbb eredmény 1:2, de mivel rengetegen raktak a Liverpoolra, az odds a béka segge alá süllyedt. A meccsben benne van a meglepetés. Én döntetlenre fogom tenni, 4.00-es oddsszal ez egy jó lehetőség.

Tipp: Döntetlen (4.00 odds)

Tét: 1 egység

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ezereuro.blog.hu/api/trackback/id/tr577349956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása