Sportfogadás: Út az €1000 euróig

Sportfogadás: Út az €1000 euróig

Hol lehet fogadni és hol nem érdemes

2015. április 07. - datipster

Minél többet szeretnénk kihozni a tétekből, ezért különösen fontos, hogy olyan irodákat válasszunk, ahol versenyképes oddsszot tudnak kínálni. Itt a Szerencsejáték Zrt. amblokk kiesett. Mind a tippmix és a tippmixpro kínálata szegényes és nevetségesen alacsony oddsokat ad.

Emlékszünk még a Nemzeti SzerencsejátékMutyi keretében letiltogatott külföldi fogadóirodákra? Megvannak. Köszönik. Virulnak. Mi is hozzájuk fogjuk vinni a pénzt.

Itt megállok egy szóra. Ezt a cikket olvassátok el, ha nem ismeritek a letiltás / feloldás hátterét. Ha követni szeretnétek, tudnotok kell, hogy milyen lehetőségeitek vannak.

http://fogadas.ma/sportfogadas/hogyan-oldjuk-fel-a-fogadoportalok-nav-os-tiltasat

Talán ismeritek az arbitrage betting-et. Ez egy trükkös technika, hogy mindig más irodánál úgy fogadunk, hogy az oddskülönbségekből mindenképpen nyerjünk. Akármennyire is kecsegtető lehetőség, óriási kockázata van, hiszen rendszeresen befagyasztják ezeket a számlákat. Az egyetlen iroda, aki ezt jó néven veszi, az a PinnacleSports. De egy fecske nem csinál nyarat. Mi nem az arbitragera utazunk, így a vad beregisztrálgatás helyett mérlegeltem pár iroda lehetőségeit.

Mégis hol fogunk akkor fogadni?

A bet365-ön fogom elkezdeni a menetelést előre. Később talán áttérek a pinnaclesports-ra, ahol ugyan kiemelkedően magas szorzók vannak, újabban korlátozások érvényesek a pénzkivétre. Meg fogom nézni az unibetet és a betfairt is, de állítólag nincsen nagy különbség köztük fogadói szemszögből.

A pinnaclehöz jóval nagyobb bankroll fog kelleni, mint 20 ezer forint. Ott 3-400 forint a minimális alaptét, beten 50 Ft, tippmixpron 10 Ft. Ilyen szempontból mégiscsak jó a tippmixpro, mert sok kombi szelvénnyel másfél év stabil profitot szereztem. Csak ha azt nézzük, hogy mennyivel többet szerezhettem volna máshol, mégis elkeserítő a helyzet.

A következő részben a kezdő stratégiát vesézem ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://ezereuro.blog.hu/api/trackback/id/tr497346644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása